Снимка; Keeping Up With the Kardashians
fallback

Феновете на Ким Кардашян и нейното риалити предаване Keeping Up With the Kardashians са убедени, че звездата "отслабва" на снимките си с помощта на Photoshop.

Преди няколко месеца 35-годишната Ким засне гола фотосесия в пустинята, на която тя изглежда с "по-пухкави" ханш, талията и лице, отколкото е на новите си черно-бели кадри от същата фотосесия, която тя сама сподели преди дни в социалната мрежа и в своя официален сайт.

Последователите на Ким настояват, че нейните секси кадри от пустинята, дело на фотографа Кеслер Тран, са силно редактирани, за да изглежда тя по-тънка.

Снимките са правени в началото на годината, преди тя да обяви, че е бременна с второто си дете.

Съпругата на Кание Уест сама е споделяла в семейното си шоу, че страда от неувереност по отношение на по-пищната форма на фигурата си, а също и че страда от псориазис.

Интересното в случая е, дали самата звезда стои зад "производството" на своя фалшив образ, който според нейните критици вреди на самочувствието на младите момичета, или някой друг се е постарал с Photoshop-а.

Хората обвиняват Ким в лицемерие и не разбират защо тя се е съгласила да бъдат коригирани нейните снимки, на които тя изглежда красива и в оригиналния си вид.

Вижте въпросните снимки в галерията на Тialoto.bg и преценете сами доколко ни лъже за визията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

...

преди 8 години

крайно неприятен,мазен тюлен...

10

111

преди 8 години

Ако се казваше Иванка Димитрова Петрова от Младост III щеше да се радва само на кварталните застаряващи мъже..... Визията и обемите й са повече от анадолско - мало азиатски....ама вЕрно с кой спа преди да стане известна...ей това се мъча да си спомня....Някой да подсети моля

9

Анонимен

преди 8 години

Тая е звезда, колкото Теодора Драгоева е журналист.

fallback