Снимка: архив, Reuters
fallback

Дъщерята на Стинг и Труди Стайлър Елиът Съмнър разкри, че е хомосексуална в интервю за сп. ES на в. "Ивнинг стандард", съобщи в. "Дейли мейл".

Елиът Съмнър, която е на 25 години, каза, че досега не го е обявявала, защото никой не я е питал. Тя обаче представи приятелката си - австрийската манекенка Люси фон Алтен, с която живее в лондонския квартал Белгрейвия, пише БТА.

За реакцията на родителите си Елиът каза: "Те вече знаеха ... Никога не съм признавала на никого. Моите приятели знаеха и аз винаги съм знаела."

Елиът, която преди се представяше като Коко, обясни, че не се идентифицира с нито един от двата пола и се смята просто за "музикант".

Елиът пише музика и иска да се утвърди самостоятелно. Тя е талантлива, пее и свири на китара. Дебютния си албум издаде през 2010 г. под псевдонима Коко. Следващият, който ще излезе през 2016 г., ще е под собственото й име.

Стинг и Труди имат четири децата на възраст от 19 до 31 години. Стинг има още две деца от първия си брак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Ludoto Lenche

преди 8 години

...prozoretsa na Oberton....vseki boji den ..sistemno nabivane vav glavite....kokoto i da se staraete...tova sa otklonenia....tova e neproduktivno i prirodata e izbrala da ne im dade vazmojnoet da imat pokolenie....tova e....

18

звездичка

преди 8 години

Колко гнусно, само като си представя целуващи се жени и ми се повръща.

17

Чалгаджия

преди 8 години

Ето това са децата на хората с порочни професии от порочния запад - извратеняци. запада се изродява и го завладява ислама - наказание за веротстъпничество и безброй грехове и порок

fallback