Снимка: Десислав Червенков
fallback

Поп певицата Ирра се завърна на музикалната сцена след няколкогодишно прекъсване. Нейният нов сингъл се казва "Секунда време".

Оказва се, че във времето, в което не е била на музикалната сцена, Ирра не е спирала да създава красиви и вдъхновяващи проекти. Ето какво сподели тя пред екипа на Az-jenata.bg.

След 12-годишна пауза Ирра отново се завръща на музикалната сцена. Как се чувствате и как след толкова време преоткривате музиката?

Чувствам се прекрасно, все едно никога не съм спирала. А музиката... тя е магия. Постоянно различна, пулсираща или лежерна, мотивираща и релаксираща, многопластова, като любовта.

"Секунда време" е новата ви песен, която грабва още от първите секунди. Какво ви вдъхнови за нейното създаване?

Всъщност вдъхновението е за Мага, аз само я изпях и написах текста заедно с Добромир Банев. Беше изключително приключение и доста забавно. Всичко се случи за секунда време. Решихме го и стана. Хареса ми да навляза по-дълбоко в процеса на работата. Почти постоянно бях в студиото и обсъждахме всеки тон и инструмент. Мага е изключителен професионалист и нямаше нужда да обяснявам дълго какво ми се иска да изпея.

Сякаш влизаше в главата ми и четеше мислите ми. Така се получава, когато хората са на една вибрация. Така и процесът на работа е изключително лек и приятен. С текста беше същото. Добри може докато те разсмива с някоя забавна история да те разплаче само с една фраза. Тръгнахме в друга посока, но накрая текстът си излезе сам. Има и страст, и любов, и ревност, и всичко.

Клипът също е впечатляващ. Разкажете ни малко повече за снимките.

Аз вярвам, че няма случайни неща и всичко се случва точно когато му е времето. Така срещнах и режисьора на клипа Поли Генчева. Един наш общ приятел ни запозна и още щом се видяхме беше ясно, че магията се е случила. А самите снимки? Беше невероятно.

Целият екип са най-добрите в своята сфера. Краси Андонов пречупи образа ми през обектива на камерата си, Слав Анастасов създаде изключителен грим и коси, Мина Каие с красивите костюми, Мая, Марги и Елица от М Dance, Дмитър Банчев е моят партньор в снимките, Десислав Червенков запечата красивите моменти с фотоапарата си и още толкова много усмихнати и уникални хора. Въпреки студа навън, всички се забавлявахме и беше незабравимо.

Останалата част от интервюто може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

jhgjhgj

преди 8 години

Помня я, грам не умееше да пее, но си изглеждаше кажи-речи по същия начин.

3

Анонимен

преди 8 години

Аз я помня добре, бях й много навит.

2

Анонимен

преди 8 години

Аз я помня, ама смътно. Сещам се, че имаше 1-2 хита, ама дотам.

fallback