Снимка: Reuters, архив
fallback

Знаменитостите от шоубизнеса обикновено изглеждат перфектно – нещо, за което те се стараят до максимум. И все пак някои от тях понякога се излагат, я на червения килим, я на сцената или на улицата.

Колкото и старание да влагат във визията си – и те са хора, и на тях им се случват срамни инциденти. Точно на такъв стана жертва преди дни холивудската актриса Хали Бери.

Красивата звезда се появи с красива златистокафява рокля, но с потни мишници на последното събитие на козметичния концерн Revlon.

49-годишната Бери е считана за модна икона и пример за добра форма, но явно този път е забравила да използва дезодорант преди да излезе от вкъщи или пък си е избрала рокля от некачествена материя.

Вижте и другите звезди, които се изложиха на публични места

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

анонимен

преди 8 години

Фотошоп е за това - да и бяха оправили петната от потта, преди да публикуват снимката.Това е задължителен професионален ретуш, а не да ги правят направо на извънземни на снимкитеМатерията е някакъв найлон, иначе е стилен тоалет, добре и стои, за разлика от другите

3

Мимоза

преди 8 години

Голяма работа! Всеки жив човек се поти! На всеки може да се случи. Изобщо не го смятам за такъв супер гаф.Не може всички да са 24 часа в топ форма, та дори и звезди...

2

анонимен

преди 8 години

Няма снимка с потни мишници /половината материал е за тях, все пак/, 2 пъти ги гледах

fallback