Снимка: Teen Vogue
fallback

Дъщерята на супермодела от 90-те Синди Крауфорд – Кая Гербер, заявява все по-ясно присъствието си на модната сцена.

14-годишната тийнейджърка засне нова фотосесия за декемврийския брой на Teen Vogue, в която показва празнични, сложни прически в бохемска стилистика, съчетани с шикозни аксесоари за коса и флорални рокли.

Кадрите са дело на Джейсън Киблър, а от тях се вижда, че Кая прилича на клонинг на известната си майка. Само преди една година, момичето направи своя дебют в същото списание, сигнализирайки началото на кариерата си на модел.

Наскоро пък тя каза в интервю за Vogue, Италия, че е почти убедена, че иска да последва стъпките на прословутата си майка и че този избор се превръща във все по-осъзнат.

"Мама ме научи винаги да си мисля нещо, когато позирам, за да не изглежда лицето ми безизразно“, разкрива мис Гербер тайни от кухнята на професията.

Тя добавя, че редовно краде дрехи от дизайнерския гардероб на Синди, без тя да забележи. „Майка ми постоянно се чуди къде ѝ изчезват нещата. Аз редовно заемам дрехи от нейния гардероб, но често забравям да ги върна.“

Относно това как се грижи за външността си, Кая разкрива: "Мама ми оформя вежди с пинцета, а аз си слагам само коректор преди училище".

Фотосесията на Кая вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 8 години

Много хубаво дете, също като майка си преди 20 и кусур години.

1

Калъфчо

преди 8 години

Ти май без мама и сополите си не можеш да избършеш?

fallback