Снимка; сп.Vanity Fair
fallback

Крис Хемсуърт има външен вид, характерен за гръцките богове и не е чудно, че изигра ролята на бога на гръмотевиците -  Тор, от екранизацията на комикса на Marvel.

Австралийският актьор обаче, държи да остане здраво стъпил на земята и да не се възгордява от славата, успеха и феновете си.

В новия брой на списание Vanity Fair, Крис спиделя, че въпреки страхотната си физика и визия той не се има за супермъж или супергерой, а се опитва да живее скромен, нормален живот.

"Последвах стъпките на големия си брат - Люк, който започна да се снима във филми пръв. Аз следях неговия път, а след това най-малкият ни брат - Лиъм последва моите", казва 32-годишният среден брат Хемсуърт. "Ние сме щастливи, че сме в един бизнес и можем да си помагаме и да си пазим гърбовете. Освен това не си спестяваме един на друг градивната критика."

Големият пробив на Крис идва няколко месеца след малката му роля в "Star Trek" през 2009 година.

Той си спомня днес: "Имаше осем месеца между двата филма, когато просто всички предложения към мен спряха. Почти бях изгубил търпение и тъкмо се канех да си опаковам багажа и да се връщам в Австралия, когато ме поканиха на прослушване за Тор."

Другото е история, след успеха на този филм, Крис не е оставал без предложения за роли, като скоро ще го гледаме в лентата "В сърцето на морето", а в началото на другата година ще излезе и продължението на "Снежанка и ловецът" - "The Huntsman Winter's War".

Днес, когато той е суперзвезда, бащата на три деца има съвсем други страхове, които не са свързани с липсата на работа. "Страх ме е, че кино индустрията е създадена, за да превръща хората в нарцистични, самовлюбени натури.

Не искам да губя връзка с реалността. Затова редовно излизам на разходки по улицата, за да си напомням всички обикновени неща, които преди можех да правя необезспокояван."

Вижте снимките на Крис в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 8 години

Е, с тази външност не бих му се разсърдила да бъде и малко нарцис...

fallback