Снимка: Facebook
fallback

Новината за връзката на Григор Димитров с Никол Шерцингер продължава да обикаля светските сайтове по света. Защото певицата е световна знаменитост, а Григор не отстъпва с връзките си с двете топтенисистки на планетата - Серина Уилямс и Мария Шарапова.

Връзката с Григор сваля рязко средната възраст на мъжете в живота на Шерцингер. По времето, когато тя излизаше със световния шампион във Ф1 Луис Хамилтън, той бе с година по-млад от нея.

Oще по темата

След това обаче тя излиза с 24-годишния певец Ед Шийрън и година по-малкия от него футболист Пайтим Касами, като първите двама са и предлагали годежен пръстен. Григор навърши 24 г. на 16 май.

Дълга черна коса и перфектни мерки 91,5-58,5-94 е основното оръжие на Ники. Сутиенът и е размер 34В. Кракът е №35.

Тялото е по наследство от мама. Певицата е родена на 29 юни 1978 г. в Хонолулу (Хавай) като Никол Пресковия Еликолани Валиенте. Баща Алфонсо Валиенте е от филипински произход. Във вените на майка Розмари Валиенте тече хавайска и украинска кръв.

Тя е професионална танцьорка на хула, традиционния танц на острова. Никол се появява на бял свят, когато Розмари е едва 18-годишна. Алфонсо напуска семейството си още докато тя е бебе. Никол взема фамилията на пастрока си Гари Шерцингер, който мести семейството си в меката на бокса - Луисвил, Кентъки, когато Ники е едва на 6 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

Поредния спортист, известен с какво ли не, само не и със спортни постижения. А имаше потенциал.

17

Ха ха

преди 8 години

И с *** хляба той си вади.....

16

нз

преди 8 години

Мачкай Гришооооо!! Мачкай чаршафитееее

fallback