Снимка: Reuters, архив
fallback

Според британския вестник "The Sun" Григор Димитров си е хванал ново звездно гадже и това е попзвездата Никол Шерцингер.

След като имаше кратък флирт със Серина Уилямс и почти 3-годишна връзка с Мария Шарапова, сега българският тенисист се цели към звезда от шоубизнеса.

Вестникът пише, че бившата съдийка от X Factor и певица от групата Pussycat Doll има тайна връзка с българина, който е 13 години по-млад от нея.

Допреди няколко месеца 37-годишната Никол излизаше с шампиона от Формула 1 Люис Хамилтън.

"Никол излиза с Григор и двамата са напълно заслепени един от друг. Те обаче внимават отношенията им да не стават публично достояние. Затова гледат да не бъдат снимани заедно. Люис знае за това и е много нещастен. Това го накара да осъзнае, че все още не я е преживял. Той отчаяно се опитва да се свърже с Никол през последните няколко седмици, но тя не иска да говори с него", твърди източник пред изданието.

Още новини от света на известните и богатите четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Хахаха

преди 8 години

И ся кво, Анито Салич ше ревнува яко! Нищо, че е на 47 години, и тя му е мераклийка! Вижте как страстно само го нарича "нашият Гришо" като чете новините! Иска и се Гришо да и посети пещерата!

22

бай янко

преди 8 години

Шерцингер е доста гнусна девойка между другото, оня ден някаква подобна ми предлагаше секс на "мария луиза", отказах естествено, да не съм се намразил?!

21

Анонимен

преди 8 години

*** не го бива в тениса, камоли да забие Никол ха,ха,ха

fallback