Снимка: LOVEstyle

Водещата на "Папараци" Николета Лозанова даде екслузивно интервю за списание LOVE style, в което за първи път говори открито за отношенията си с Алисия.

"Тя е зла жена. "Лоша" е слаба дума за нея. Алисия се храни от интриги по мой адрес като най-актуалните й са – нейни приятелки ме били виждали на яхта в Монте Карло", разкрива пред изданието Николета.

Тя не смята, че води война с певицата, защото не я възприема за достоен противник. Лозанова е категорична, че Алисия не е спряла да върти долните си номерца потайно.

"Няма да й простя всичко, което редовно крои по адрес на мен и семейството ми. Това обаче, ще й изиграе лоша шега и градските легенди за нещата, които съм й сторила, ще станат най-сетне реалност", зарича се тя.

Ни Ло добавя: "Истината е, че трябва да ми е благодарна, че съдбите ни се преплетоха, иначе отдавна хората щяха да са забравили коя е Алисия и евентуално щеше веднъж годишно да бъде канена на ретро фолк парти със Сашка Васева", казва водещата.

Николета е категорична, че все още няма развод с Валери Божинов и отрича да е предявявала финансови претенции към него. Самата тя признава, че съвсем наскоро с футболиста имали много емоционална нощ, в която си плакали по телефона с часове.

Лозанова не крие, че е влюбена и се чувства обичана и само загатва, че с Филип Плейн, с когото й приписват интимна връзка, имат много общи теми на разговор.

"Ще коментирам дали имаме афера, когато му дойде времето да го направя", споделя Ни Ло. А с дъщеричката й Никол имат обща мечта – искат още едно бебе в семейството.

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase