Снимка: WSJ. MAGAZINE

За разлика от много известни личности Анджелина Джоли няма нищо против вниманието, което таблоидите ѝ отделят. Всъщност от малка звездата е свикнала с живота под светлините на прожекторите.

Още преди самата тя да си изгради име в Холивуд, Анджелина прави своя дебют в киното през 1982 година заедно с баща си - Джон Войт (майка ѝ е покойната Марчелин Бертран).

В крайна сметка холивудската звезда печели "Оскар" и "Златен глобус" за ролята си във филма "Луди години" (1999 година), в който безспорно показва своя талант и потенциал на актриса.

Въпреки това съпругът на Джоли, Брад Пит, споделя пред списание WSJ.:

"Не съм сигурен, че тя някога изобщо се е наслаждавала на актьорството, по-скоро го е правила заради уважението си към артистите и майка ѝ, която обичаше изкуството. С писането и режисирането тя откри своята собствена радост“.

Пред изданието Брад Пит разкрива също така, че според него в много отношения Анджелина Джоли е по-подходяща да бъде майка, отколкото актриса.

"Когато Анджи има почивен ден, първото нещо, което прави, е да изведе децата навън. Това е най-важната ѝ задача за деня. Без значение колко уморена е тя, винаги планира всичко. Има невероятен усет за измислянето на луди преживявания за децата – нещо ново, нещо свежо".

Пред списанието Анджелина споделя и по какъв начин е поднесла новината за двойната си мастектомия през 2013 година на своето семейство:

"Искам да се уверя, че моите деца никога няма да се притесняват за мен. Дори да преминавам през нещо тежко, се старая да им обяснявам, че съм добре. Разказвам шеги и говоря. Никога не искам те да се тревожат тайно и да чувстват, че трябва да се грижат за мен".

В галерията на Tialoto.bg може да намерите снимки на Анджелина Джоли за списание WSJ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase