Снимка: i-D

Преди броени дни Адел направи своето дългоочаквано завръщане, пускайки новата си песен "Hello+. Сингълът вече се превърна в хит, а милионите почитатели на звездата са повече от щастливи, защото певицата не изневери на стила си и представи на публиката един брилянтен продукт.

След тригодишна пауза 27-годишната британката най-накрая наруши медийното си мълчание и даде ексклузивно интервю за изданието i-D. В него звездата говори за майчинството, заради което и всъщност се оттегли за няколко години от музикалната сцена:

"Много е трудно. Мислех си, че ще бъде лесно. Всъщност всеки човек смята така: „Колко пък трудно може да бъде?“. Оххх... дори си нямах идея. Трудно е, но е феноменално. Това е най-великото нещо, което някога ми се е случвало. Синът ми ме кара да се държа глупаво и да се чувствам млада. Мислех си, че светът ми ще се върти около мен, но сега се върти около него", споделя Адел.

В първото си интервю след три години извън светлините на прожекторите певицата разкрива и по какъв начин Ейми Уайнхаус е повлияла на нейната кариера:

"Ако не бяха Ейми и албумът ѝ "Frank", 100% нямаше да взема китара и нямаше да напиша "Daydreamer", „Hometown“ или „Someone Like You“. Противно на това, което се говори, аз и Ейми не се познавахме, не сме били приятелки или нещо подобно. Посещавах училището Brit School, както и тя за кратко. Но един милион процента, ако не бях чула дебютния ѝ албум, нищо от това нямаше да се случи. Аз я обожавах".

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте новата фотосесия на прекрасната Адел за i-D.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase