Снимка; V Magazine

Брад Пит се превърна в копие на своя по-възрастен колега Робърт Редфорд в сесия за новия брой на списание V.

Съпругът на Анджелина Джоли позира пред фотографското дуо Инес&Винод с дълга руса коса, гладко избръснато лице и ретро визия в стил 70-те.

51-годишният Брад никога не е крил възхищението си към 79-годишната кинолегенда Редфорт и двамата дори играха заедно в лентата от 2001 година "Шпионски игри".

Поводът Пит да позира за корицата на изданието е най-вече новият му филм „На брега на морето“. В него той участва заедно с Джоли, като тя е и сценарист, и режисьор на семейната драма.

По темата какво е да го режисира собствената му съпруга Брад заявява, че са му харесали всички аспекти на това, жена му да е шеф на снимачната площадка.

"Учудващо е колко много ми хареса да следвам посоката на жена си. Тя е невероятно интуитивна и решителна, а освен това е секси дори на режисьорския стол. Толкова много ѝ вярвам, че бих й поверил живота си.“

Холивудската двойка, която сключи брак в Южна Франция през август 2014 г., прекара медения си месец миналата есен, именно в Малта, на снимките на предстоящия си филм.

На въпроса защо са направили филм за двойка с проблемен брак, малко след като те самите си казаха „Да“ Брад отговаря: „Искахме да направим нещо заедно и решихме, че е добра идея това да е метафора за брака. Освен това докато работехме по филма, прекарахме доста време с децата си.“

За шестимата си наследника – Мадокс (14), Пакс (11), Захара (10), Шайло (9) и 7-годишните близнаци Нокс и Вивиан, Брад споделя: „Вечер ние сме просто родители, които разговарят с прекрасните си, луди деца и се уверяват, че те са си измили зъбите преди лягане.“

Наскоро Анджелина призна в интервю за Vogue, че бракът им с Брад не е перфектен и че те като всяка двойка си имат своите проблеми и конфликти, но те нямат нищо общо с тези на героите им в този филм.

Вижте снимките на винаги красивия Брад в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase