Снимка: Facebook

Джино свалил Джена с лъжа и именно това е поводът да се стигне до края на любовта им.

Двамата се запознали през 2013 г. в САЩ, където певицата била на турне. Още в България негови приятели решили да си направят шега с нея и му звъннали с предложение да разиграят театър.

Още по темата

Идеята била, когато Джена пристигне в Америка, лично Джино да я посрещне още от летището, като влезе в ролята на богат бизнесмен.

От първия си ден там, изпълнителката била обгрижвана от измисления богаташ, който я придружавал на всичките й концерти и умишлено демонстрирал висок стандарт, за да я впечатли.

Повярвала в лъжата, че настоящият VIP Brother Джино къта милиони в банковите си сметки, Джена хлътнала по него и паднала в мрежите му.

Така двамата започнали връзка, която дълго след това поддържали от разстояние – само по скайп или в редките случаи, когато успявали да се видят зад граница, разказват пред "Блясък" приятелите на Джино, които участвали в лъжата.

След злополучната връзка фолкдивата рязко смени стила си на обличане. Джена вече се носи доста по-семпло и модерно, за разлика от преди – с изкуствен загар и купища лъскави дрънкулки по снагата й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase