Джули Лепоева, Снимка: Facebook

Тенденцията за неон в косите владя козметичната индустрия през целия летен сезон и със сигурност направи топлите дни значително по-цветни.

Наблюдавахме чуждестранни фенки на дръзките прически и техните интерпретации и игри с наситените нюанси.
Българските известни дами обаче по нищо не отстъпват и на най-запалените поддръжнички на актуалните тенденции.
Открояващи се със своята семплост, родни красавици бързо смениха класическите кестеняви, руси и черни пигменти с дръзки такива в оранжево, зелено, синьо и розово.

Това със сигурност изисква много смелост и желание за експериментиране, но при повечето резултатът беше повече от добър и се превърна от единично експериментиране към периодична практика.
Селектирахме за вас българките, които са известни със своето желание да опитват нови неща с косата си и резултатите им досега.

Джули Лепоева
Съпругата на DJ Marten винаги се е откроявала от тълпата с нестандартен и смел моден усет, който прилага ежедневно. Освен това двойката, която наскоро отпразнува първия рожден ден на своето момиченце, видимо са фенове на татуировките. Джули очевидно подкрепя всички начини да изрази своята индивидуалност и косата е едва една малка част. Виждали сме Лепоева в огненооранжево, корал, а към настоящия момент е омбре.

Рут Колева
Когато става въпрос за смели решения с косата, Рут Колева със сигурност печели първо място сред дамите в музикалната индустрия. Певицата редовно експериментира със своите прически и рядко се застоява с един цвят за дълго време. Виждали сме Рут руса, червенокоса, с розова коса и лилави пигменти.

Лили Йончева
Перкусиите със сигурност са първата страст на Лили Йончева, но втората трябва да са прическите. Често виждаме красавицата с многоцветни плитки, а на една от последните ѝ изяви бе заложила на сложни форми и дори имплементирани шалчета в косата.

Цялата статия, както и галерия със снимки, можете да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase