Снимка; Splash News
fallback

Вин Дизел се появи гол до кръста в Маями, Флорида, за да се срещне с евентуалния режисьор на "Бързи и яростни 8".

От 2008 година насам освен един от главните персонажи във филмовата поредица, Вин е и неин продуцент. Той обаче изненада неприятно феновете си с доста наедрялата си фигура.

48-годишната екшън звезда е пуснала голямо шкембе, което не успя да скрие от папараците, докато се разхождаше на балкона на хотелската си стая.

Доскоро актьорът беше в перфектна форма и дори споделяше кадри на мускулестото си тяло без блуза със своите фенове в Instagram.

Явно той се е поотпуснал доста напоследък и може би е позанемарил тренировките си във фитнеса.

Възможна причина за това е, че в началото на пролетта той стана баща за трети път на бебето Полин и може би покрай грижите за малката не му остава време за спорт.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

До шмунгел 13

преди 8 години

Явно въобще не си запонат с човешкото тяло, няма как след поливин година да се появи със предишното си тяло защото не става със желание и усилени тренировки, а става със жестоки тренировки и поглъщане на невероятно количество препарати особено на неговите години също така и под наблюдение на специалити в тази област

10

Анонимен

преди 8 години

Ако след половин година примерно се появи отново с ясно изразени мускули и плочки на корема, да не се учудите! С желание, здрави тренировки и подходящ хранителен режим всичко е възможно, без задължително това да е свързано с приемането на вредни и забранени вещества и стимуланти! За справка едно име: Dave Bohrhttps://pinterest/pin/243405554834601804/Иначе Вин Дизел направи добри, ефектни и мотивиращи роли, с които стана идол за доста млади хора по света. Да е жив и здрав!

9

Diesel power

преди 8 години

До Анонимен 7Ами каква да е? Не просто торба, а препълнена, тежка торба ;)

fallback