Снимка: Facebook
fallback

Иван Ласкин е известен със своя пиперлив език и с факта, че винаги умее да се изразява доста "цветно". Поредните, попаднали под словесното острие на актьора, са водещите Иван и Андрей.

В своя профил в социалната мрежа Facebook Ласкин безпощадно написа по техен адрес: "Иван и Андрей, Вие сте абсолютно безпомощни като водещи. Имате лице и израз на сафриди и пластика на кютуци! Що не се разкарате от ефира и не станете фермери?".

С това свое изказване актьорът прави препратка към най-новия проект на телевизионния тандем. Иван и Андрей са водещи на предаването "Фермата", което пък е пряк конкурент на предаването Big Brother. Както знаем, в него заедно с Ники Кънчев като водеща се изявява и съпругата на Ласкин – Алекс Сърчаджиева.

Всъщност Ласкин сипе огън и жупел по двамата продуценти след няколко епизода на клюкарското шоу "Папараци". Иван и Андрей стоят зад скритата камера, която пък се води от Николета Лозанова. В няколко поредни епизода Ласкин бе изтипосан в неприятна светлина и как шофира след употреба на алкохол. Това провокира актьора редовно да "реди" в социалните мрежи Николета, Иван и Андрей. Засега само плеймейтката му отговори на няколко пъти, правейки си взаимна реклама.

Още новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТова хубаво момиче Алекс, само се захвана с женен мъж. Както се казва тя си го е избрала този хубостник, така че да си го търпи сега.

21

Анонимен

преди 8 години

Иван Ласкин е известен с алкохола и простотията си!Не че другите двама са стока,ама се получава:Присмял се хърбел на щърбел!

20

Спонги

преди 8 години

Гледах няколко пъти ФЕРМАТА. Сценарият е съшит с бели конци. Всичко е плоско, а двамата кре*ени не спират да дрънкат глупости. Кой им дава ефир на тези некадърници не е ясно.

fallback