Снимка: GQ
fallback

Ив Хюсън - 24-годишната дъщеря на вокала на U2 Боно, показва горещите си извивки в октомврийския брой на списание GQ.

Ева носи дантелен корсет на луксозния бранд за бельо Agent Provocateur за фотосесията си в мъжкото издание, като явно не се притеснява от реакцията на баща си по отношение на предизвикателния ѝ вид.

Преди месец пък мис Хюсън засне корица за американското списание Town&Country.

Красивата брюнетка е родена в Дъблин, но от години живее в Щатите, където преследва кариера на модел и актриса.
Ив е едно от четирите деца на Боно и съпругата му - активистката Али Хюсън. В интерес на истината тя скоро ще се появи в новия филм на Стивън Спилбърг "Bridge of Spies" с участието на Том Ханкс.

Пред списание Town & Country Ив сподели следното: "Опитвам се да се наложа като име в обществото и в кино бизнеса, но все още мисля, че имам неясен образ. Предполагам, че никой все още не е запомнил лицето ми, нито пък знае името ми."

За известния си баща тя споделя: "Навсякъде цари едно клише, че децата на знаменитостите могат да се занимават само с това да си правят собствени аромати, модни линии или пък да проектират бижута. Аз винаги съм знаела, че искам да се занимавам с актьорска професия и това беше единствената ми мечта."

Ив добавя по темата какво е да растеш с баща, който е мега известен музикант: "Имаше музика навсякъде около мен докато бях дете. Постоянно танцувах пред телевизора и вбесявах другите!"

Вижте снимките на красивата звездна наследница в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

цоца

преди 8 години

Скука, много безлично девойче. Нямаше и да погледна снимките, ако не пишеше, че е дъщеря на Бончо. И да си поокастри малко веждите, рунтави са като на бай Минко мустака.

5

SEX

преди 8 години

Става да свири пицикато и стакато на мандолината на бай Минко, 47 год.

4

ааа

преди 8 години

В нашто село и викаме Боновица juinor.

fallback