Снимка; Porter

Марион Котияр споделя, че не се класифицира като феминистка. Френската актриса, която може би се радва на най-големи успехи в Холивуд, позира в една нова, романтична фотосесия за списание Porter (зима/ 2015).

Артистичните кадри са дело на модния фотограф Райън Макгинли.

От няколко години насам Марион е лице на марката Dior и по-точно на Lady Dior.

Ето и няколко акцента от интервюто с 39-годишната звезда на новата екранизация на едноименната пиеса на Уилям Шекспир "Макбет", в която тя си партнира с Майкъл Фасбендер.

"Преди, когато нямах дете, не ми беше проблем да се превъплъщавам в каквито и да е роли. Сега обаче ми е доста по-трудно да се потопя в даден образ, именно заради сина си. Аз играя най-вече драматични характери, а когато се прибера у дома при детето си, трябва да забравя за работата си, а не ми е лесно", споделя Котияр.

Тя коментира и наболялата тема за борбата на актрисите да има равенство между половете в заплащането в Холивуд.

"Филмовото изкуство не предполага това разделение. Няма как да заповядате на президента на филмовия фестивал в Кан да представя по пет филма, режисирани от жени и пет, режисирани от мъже, всяка година. За мен това не създава равенство, а разделение. Аз не се имам за феминистка. Не искам докато се борим за правата на жените, да отдалечим жените от мъжете. За мен думата феминизъм означава раздяла".

Марион пеизна, че докато работила по "Макбет" в началото на снимките на филма започнала да усеща пристъпи на паника, а дори не го осъзнавала.

"Не можех да приема идеята, че постепенно се побърквам. Добре, че снимките не продължиха твърде дълго", доволна е актрисата.

Вижте снимките на Марион в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase