Снимка: Reuters, архив
fallback

По време на снимките на шестия сезон на прочутия телевизионен сериал "Игра на тронове" актьорският екип ще бъде попълнен с трима нови членове, съобщи БТА като се позова на "Холивуд рипортър".

В сериала ще се снимат Джеймс Фолкнър, Саманта Спайро и Ребека Бенсън.
Те ще изпълнят ролите на членове на семейството на един от главните герои - на Самуел Тарли, в чийто образ на екрана се превъплъщава Джон Брадли.

Фолкнър и Спайро ще изпълнят ролите на бащата и майката на Самуел - лорд Рендил Тарли и Милеса Тарли. Бенсън ще се превъплъти в образа на неговата сестра. Досега в сериала не са се появявали членове на семейството на Самуел Тарли.

В книгите на Джордж Мартин от фентъзи епос поредицата "Песен за огън и лед", залегнали в основата на сериала, между Самуел Тарли и баща му има конфликт. След като се ражда вторият син в семейството, лордът напълно забравя за съществуването на първия.

Снимките на шестия сезон на "Игра на тронове" започнаха през юли. Сюжетът се гради както върху вече издадени книги на Мартин, така и върху неизлизали досега.

Писателят е в тясно сътрудничество със създателите на телевизионната поредица.

Шестият сезон на "Игра на тронове" ще стартира на HBO през април 2016 година.

"Игра на тронове", чиято премиера е през април 2011 година, стана най-гледаният сериал в историята на телевизия HBO, задминавайки популярната поредица "Семейство Сопрано". Средната гледаемост на петия сезон чрез всички платформи за излъчване достигна 20 милиона зрители на епизод. Сериалът е носител на много награди, сред които "Еми" и "Златен глобус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 8 години

Shame!

2

Анонимен

преди 8 години

Изтече информация,че Кит Харингтън (Джон) снима с Иван Реон (Рамзи).Ставало въпрос за мащабна бойна сцена,и то за 9-ти епизод.Така че Джонито хич не е умрял.Двете неизлезли книга са "Ветровете на зимата" и "Мечта за пролет".*** от сериала знаят от Мартин какво се случва след "Танц с дракони" и как ще завърши сагата.За съжаление по всичко личи,че сериалът ще изпревари книгите.

1

Анонимен

преди 8 години

Очаквам новия сезон

fallback