fallback

Общ преглед

Във футболният клуб Челси напоследък жените предизвикват вълнение. След скорошния скандал между мениджъра на клуба Жозе Моуриньо и сексапилната Ева Карнейро, отново жена открадна шоуто.

Снощи се състояха наградите ''Мъж на годината'' на списание CQ и вниманието беше насочено не към мъжете, а към едно-единствено момиче - щерката на нахакания треньор. Или по-скоро пищното и деколте.

Матилда се появи на червеният килим ръка под ръка с баща си с предизвикателен тоалет и предизвика порой от реакции в социалните мрежи.

В Twitter потребител потребител написа ''Беше ли прав Жозе да позволи на дъщеря си да се облече така?'' От британско издание репликираха коментара с думите ''Коя година е? Кой е президент?'', защитавайки Матилда.

"Дейли мейл" пък дискретно коментира, че мениджърът на Челси е изглеждал ''невъодушевен'', вървейки по червения килим с 18-годишната Матилда. ''Не е трудно да се досети човек, че недоволството му е провокирано от крайно предизвикателния тоалет на Матилда'', допълва изданието.

Други пък обвиниха мениджъра на Челси, че се опитва да отвлече вниманието от футболистите на отбора си, появявайки се с разсъблечената си дъщеря.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

Яки биски има малката.

17

yorval

преди 8 години

Тази презентация на МОУ се оказва хитър PR-ход с многозначещ + знак ... Който го знае - го и може

16

баи Ганю

преди 8 години

Бееее,не стига че излага баща си,излага и феновете и клуба Челси.Мани,мани резил.

fallback