fallback

Общ преглед

Не са много комедийните сериали – ситкоми, които са се превърнали в абсолютни легенди за милиони зрители по целия свят. Сериали, които човек може да гледа отново и отново и да се смее на глас така, все едно ги гледа за първи път.

Безспорно един от тези легендарни ситкоми е „Приятели“. Близо 11 години след финалния епизод и 21 години след началото на сериала, Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос продължават да бъдат любимци на телевизионните зрители.

В следващата галерия ще ви покажем как изглеждат днес героите от „Приятели“, гонейки 50-те (всъщност някои от тях вече ги навършиха). Променили са се наистина, но са все така симпатични, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

СЕМ

преди 8 години

Кралят на ситкомите ! Това е най-успешният ситком за цялата история на телевизията. В топ 3 са ми още "Двама мъже и половина" и "Всички обичат Реймънд" Епични !

28

до киноман

преди 8 години

Въпросните третокласни актьори взимаха по 1млн на епизод. А хумора е доста оригинален, не знам ти на какво се смееш. Може би на вицовете на Къци.

27

киноман

преди 8 години

Сериалът трябваше да се казва "американски тъпунгели". Не разбирам колко ограничен и неграмотен трябва да е човек, за да се хили на безумно скучните гигове в сериала и да нарича сладки някакви третокласни актьори.

fallback