fallback

Общ преглед

Елена Кучкова е една от малкото победителки в конкурса за плеймейт, която успя да задържи вниманието върху себе си. Естествено, с основното си оръжие - тялото.

След като се окичи с еротичната корона и блесна както майка я е родила в "Плейбой" тя бе част и от ВИП сезона на Big Brother. И макар да не блесна особено успя да се задържи на гребена на медийната вълна.

Последва дефиле из жълтите рубрики кой е политикът до нея, още ли са заедно, любовта отминала ли е... Както се казва - по учебник.

През летните месеци тя не пропусна да зарадва своите последователи със секси снимки в социалните мрежи, като най-често под тях се среща мъжки възторг преминаващ в "телешки".

Но какво пък - да падат дрехи и задръжки...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо я оплювате. И такива трябва да има в едно общество. Сега примерно аз ако по една и друга причина не искам да се обвързвам, а в същото време имам физиологически нужди какво правим? Точно такива идват на помощ. Друго си е някоя друга година да си оттаковам и после да се влюбя в някоя порядъчна жена и да сме си верни цял живот. И после докато съм женен, като видя някоя ку*отрошачка да ми трепне въобще, защото такива съм ги минал десетки. А не после да стават интриги. от слаб ангел.

22

Анонимен

преди 8 години

мда ,и всичките разбирачи са по стока от ''изрусената чалгарка ,по хубави от ''силиконката'' ,по умни и образовани от ''кифлата'' .... а и са толкова интересни че след 10 пъти ТЯ много ще иска да има нещо общо с тях ,щото -ТЕ РАЗБИРАЧИТЕ много стават за *** ,ама мног о..:) чалгари без грам мозък се оплакват от нивото на чалгарките

21

Аман от ПР

преди 8 години

Брато, ела си земи вересиите! Молим те!

fallback