Снимка: сп. Men's Health
fallback

Колин Фарел дава интервю в новия брой на списание Men's Health, САЩ (септември/2015) и коментира факта, че вече 5 години няма жена до себе си.

Ирландският актьор, който е баща на две момчета, в момента е звезда на сериала на HBO "Истински детектив".

Колин позира за фотосесията в небрежен стил, предимно в дрехи от деним, пред обектива на фотографа Дейвид Хочман. Ето и няколко акцента от интервюто с 39-годишната звезда:

За това как се е отказал от цигарите: "Написах писмо на раздялата, което кръстих "Духът на тютюна". Взех един тиган, сложих вътре писмото и всичкият тютюн, с който разполагах, сложих и малко парафин и го запалих. Получи се огромен, сив облак, който се вдигна към небето. Оттогава не съм запалил и една цигара, а това беше преди две години".

За това, че вече пет години е необвързан: "Истината е, че съм самотен понякога, но като цяло се чувствам добре".

За това, което е най-важно за него в живота: "Най-значимият аспект от моя живот е да стоя далеч от камерите. Може да съм актьор и да давам интервюта, но гледам да не прекалявам с изявите си, за да не се преекспонирам и да ми се налага да ходя с маска по улицата. Защото, когато се прибера у дома, единственото нещо, което има значение за мен е, че синовете ми не са си изяли сандвича с пуешко и авокадо, и трябва да им измисля нещо друго за вечеря".

За да видите снимките на Колин, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ми ту

преди 4 години

Този да ме потормози поне малко.........

14

анонимна

преди 5 години

Жалко, че този отличен актьор през годините си изработи имидж на женкар и тотален бохем, от което и досега не може да се измъкне, няма някоя знакова роля, но аз мисля, че има достатъчно време за добри филми, и защо не, за още награди и Оскар?

13

анонимна

преди 7 години

Видях го на раздаването на наградите - не беше във форма, имаше уморен и депресиран вид, а преди месеци го гледах в реклама на парфюм и то от сравн. скоро - ммммммммммм.....

fallback