Снимка; dailymail.co.uk
fallback

Мел Гибсън се разходки ръка за ръка в Сидни с новата си любов Розалинд Рос. 59-годишният холивудски актьор и режисьор излиза с 24-годишна красавица, за която се знае, че е обещаващ филмов сценарист и е в Австралия, специално за да работи с Гибсън по новия му проект.

Според слуховете Мел се е запознал с младата брюнетка преди няколко месеца, когато тя е кандидатствала за работа като сценарист в продуцентската компания Icon.

След това двамата са си организирали романтична почивка в Коста Рика като явно вече са готови да се покажат като двойка пред обществеността. Първите общи снимки на влюбените се появиха в неделя, по време на Филмов фестивал в Сидни.

Тогава носителят на Оскар за хита "Смело сърце" беше обвинен от фотографката Кристи Милър от вестник "Daily Telegraph", че го е наплюла и избутала, на което Мел отвърна, че "твърдението е пълна лъжа".

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 8 години

Я, всички коментари аут...

20

женска до 19

преди 8 години

"Стар мъж без пари -някой да е виждал с млада хубава жена"Не, но това не е нито заради старостта, нито заради липсата на пари, а заради неспособността(некадърността) на мъжа да има пари(успех) - това отблъсква жените.Същото е и като млад, но тогава още не се знае колко ще е успешен, затова жените са склонни да рискуват повече.

19

Анонимен

преди 8 години

20. Не може да се каже , че привлекателното в него са само парите ?Той си има качества и артистичен чар !А личният му живот е бил с една жена за дълго време и много партита по време на снимки ! Тя е знаела ,че е стабилната страна в съвместният им живот. И когато решава да се разведе ( имат 7 деца ) взема 400 милиона . По това време Мел имаше 900 мил.И сега , след като е свободен ,дали ще бъде с 24, 34 годишна , незная дали му отдава значение . Живее днешния си живот , професионално има мно

fallback