fallback

Общ преглед

Ники Минаж е сред големите звезди на "черната" сцена отвъд Океана. И има късмета да изкарва милиони, а не да се е родила примерно у нас. Защото тук би била подложена на критика, че промотира възедрото си дупе само с прашки или ни "навира" в очите преливащ бюст. Абе, чалгаджийка отвсякъде!

За някои Ники Минаж е секси, а и самата тя има самочувствието да е такава. Големината на изгледа отзад се въприема различно, в различните държави и тези, които харесват "повече от декар", няма как да не се прехласват и по Ники. А тя не пропуска концерт, в който да акцентира на подвижните си задни части.

Минаж едва ли се покрива с българския идеал за жена, преценете сами.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

Малко ли са ни нашите миски, плеймейтки и фолкзвезди , та и за хамериканските да пишете?

17

no name

преди 8 години

Няма лошо, че е по-едричка, не може всички да са ходещи скелети. При нея проблема е друг - в лице е доста странна, няма нищо симпатично; освен това гърдите и са доста неприятно увиснали...мяза на дойка от средновековието; като цяло има нещо мноооого изкривено и несъразмерно в тялото й. Не е проблем закръглеността, има много пухкави дами, които са симпатични, сочни, секси, тази не е от тях..... Доста неприятна гледка като цяло.... бляк

16

Свинка Пепа

преди 8 години

Свинка Пепа

fallback