fallback

Общ преглед

Ако живееше в България Кайли Дженър щеше да си носи етикета "куха лейка, на която са дали ефир". Ама тя си изкарва милиони в САЩ и е част от риалити шоуто "Keeping Up with the Kardashians" на клана Кардашиян. Клан, който трупа пачки само със своето присъствие и с показността на личния си живот. Единствената разлика с някои родни старлетки е в размера на приходите и факта, че Кайли досега не се е похвалила, че настолният й автор е Хорхе Букай.

Кайли, която преди дни навърши 18 години и според американското законодателство може вече да пътува без придружител, като че ли остава в сянката на Ким и сестра си Кендъл. Но това е само на пръв поглед. Тя вече "закова" рапъра Тайга, макар връзката им да се дъвче предимно от булевардните издания. Родителите й - Брус и Крис Дженър, пък са много притеснени за отношенията между дъщеря им и певеца и смятат, че Тайга може да я тласне на грешен коловоз.

На Кайли бе кръстена и опасна мода сред тийнейджърите, която достигна и пределите на България. "Предизвикателството Кайли Дженър" подтиква младежите да обезобразяват лицата си, като "помпат" устни със стъклен съд.

Всъщност за нейните устни доста неласкаво преди време се изказа мъжът на сестра й Кортни – Скот Дисик.

"Виждали ли сте как Кайли си слага червило? Отнема ѝ около 40 минути, за да си направи само едната устна. Не разбирам защо някои жени си мислят, че са по-сладки като си направят устните като на патица", смята той.

Ние пък ви предлагаме само да оцените 18-годишната Кайли Дженър в галерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

тамън ми е

преди 8 години

Снимка 10 страхотна е мадамата,аман от разбирачи и комплексари,всички критикари си мислят и представят ако може и аз да си имам такова маце, но не могат,нали!!!

11

Blake

преди 8 години

Мда, куха лейка, на която са дали ефир да възхвалява други кухи ***...

10

Анонимен

преди 8 години

Не ме впечатлява. Такива с лопата да ги ринеш.

fallback