Снимка: dailymail.co.uk
fallback

Брадли Купър и Ирина Шейк изглежда не могат да потушат силното привличане помежду си и на плажа пресъздават различни еротични сцени за радост на папараци и феновете.

В момента горещата звездна двойка е на романтична почивка в Италия и по точно на крайбрежието на Амалфи.

Ако някой е имал някакви съмнения за това дали връзката между холивудския актьор и руския супермодел ще се получи, то вижда се, че засега отношенията им са абсолютно стабилни.

40-годишният Купър и 29-годишната Шейк започнаха да излизат тази пролет, след като тя скъса с кръшкача Кристиано Роналдо, с когото беше в продължение на 5 години.  Брадли също сложи край на 2-годишния си роман с британския модел Суки Уотърхаус.

Двамата се запознаха на афтърпартито на Met Gala през май и оттогава са неразделни, като през последния месец живеят заедно на хотел в Лондон, тъй като той играе на театралната сцена на Уест Енд.

Красивата нова двойка изглежда във вихъра на любовта си към момента - те буквално не могат да спрат да се целуват, прегръщат, докосват и да се гледат нежно.

Вижте снимки от романтичната идилия на двойката в Амалфи в нашата галерия

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Leni

преди 8 години

Krushkacha Cristiano Ronaldo ? Eho za koito vse oshte ne znae, Ronaldo e gey !! Ne se sheguvam, informiraite se malko.

12

ТОТО

преди 8 години

Тия толкова показно се натискат, а Шейк така показно позира, че май са си наели като Благо Колизеума фотограф да им снима натискането.Няма лошо, но е фалшименто нещо, все пак, Горчиво!

11

Анонимен

преди 8 години

не се натискат на плаж, а на някаква кариера.

fallback