Снимка; Splash News
fallback

Анна Курникова и Енрике Иглесиас се появиха отново заедно, ръка за ръка, и опровергаха слуховете, че са се разделили.

Бившата професионална тенисистка и попзвездата са дългогодишна двойка. Те са заедно от 2001 г. насам, което са си цели 14 години.

От доста време има спекулации в медиите, ту че Енрике и Анна ще се женят, ту че са пред раздяла, но нито едно от двете версии не се е случила досега.

40-годишният певец и 34-годишната рускиня живеят заедно в неговото имение в Маями на семейни начала, но нямат деца.

През миналия уикенд двамата бяха засечени от папараците в ресторант в Бевърли Хилс, като Курникова носеше голям пръстен с диамант, който според феновете би трябвало да е годежен.

През 2012-та Енрике каза по темата брак следното: "Никога не съм смятал наистина, че бракът е важен. Моите родители са разведени и не мисля, че лист хартия може да те накара да обичаш някого повече". (Бащата на Енрике е испанският певец Хулио Иглесиас, а майка му е моделът Изабел Прайслер).

За щастие, Анна, която се оттегли от големия тенис през 2007 г., също не смята подписът за важен.

Тя сподели в интервю от 2011-та: "Бракът не е важен за мен. Аз имам стабилна връзка и това е всичко, което има значение".

Още звездни новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 8 години

Бе тоя не беше ли обратен???

5

Луд с Мотика

преди 8 години

До до 3В голяма заблуда живееш, момче. Младите мацки вече искат зрели мъже на по 30-35 години, защото знаят какво икаст, знаят какво да предложат и (повечето) са успели в живота. Какво може да иска мацка на 20 години от 20 годишен пикльо дето се е гелосал и мяза на обратен? Пикльо който не знае какво значи да поемеш отговорност ( дори и това да заведе мацката на вечеря) за да създадеш семейство и да се грижиш за него. Имам предвид жена и деца. Днешните са лигльовци и нищо не става от тях

4

до 3

преди 8 години

що да е странно бе:) младите мацки искат млади свежи пичове ,Енрикето е над 40 год /ак о иска да ходи да си плаща за *** така може /

fallback