Снимка: Self

Повече от очевидно е, че годините изобщо не са повлияли на външността на суперзвездата Дженифър Лопес.
На 46-ия си рожден ден тя отново ни изуми с появата си в разголваща световноизвестните й задни части рокля. И както изглежда, с всяка изминала година Джей Ло става все по-красива и успешна.

Близо до 50-те, тя се намира в най-добрата си форма, а нейното сексапилно и стегнато тяло е образец за вечна младост.

По този повод решихме да проследим пътят на трансформиране на Лопес от едно обикновено момиче към богинята, която е днес.

Първи появи в киното

Още от ранна детска възраст мечтата на Джей Ло е била да участва във филми. Кариерата й започва малко след танцовите й изяви в участия на New Kids on the Block през 1991 година и комедийното шоу Living Color, където е изпълнила и първия си соло танц.

Появява се в много телевизионни предавания и във второстепенни филмови роли като например в Jack (с Робин Уилиамс), Money Train и My Family, благодарение на които печели наградата за най-добра второстепенна актриса на Independent Spirit Award.

Не след дълго, изявата й като главна героиня във филма „Анаконда“ й помага да изгрее и в Холивуд. Филмът й с Джордж Клуни „Извън контрол“ утвърждава статута й на истинска звезда. В началото на 1998 година Дженифър вече е първата латино актриса, която печели повече от 1 милион долара на филм.

Музикална кариера

Явно филмите не са били достатъчна изява за звездата и през 1999 година тя пробива и в музикалната индустрия с първата си песен „If you had my love”. През следващите няколко години актрисата се налага и като едно от най-известните имена на музикалната сцена. Красотата на Лопес и вкусът й към модата определено помагат за това тя да се превърне в една от най-коментираните звезди по онова време.

Когато първият й албум „Джей Ло“ и филмът „Сватбеният агент” излизат на бял свят през 2001-а, тя става първата известна личност, чието име е едновременно на върха на музикалните и филмовите класации.

Серия от лоши моменти

След като любовната й приказка с Бен Афлек приключва, кариерата й също преминава през трудни времена. Например филмът “Трудна свалка“, който дори не успя да направи половината от 75 милиона долара разходи за осъществяването му. За съжаление, филмът „Момиче от Джърси“ се превръща в пореден провал за Лопес.

Въпреки лошите си моменти в кариерата и грешките си в любовта, актрисата отново показва пълния си блясък и талант във филмите „Ще танцуваме ли?“ с Ричард Гери и „Свекървище“ с Джейн Фонда.

Още любопитни факти и снимки на Джей Ло може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase