Снимка: Facebook
fallback

Когато Бориса Тютюнджиева попадна в обятията на продуцента Андрей Арнаудов мнозина видяха в това поредната серия от родния шоубизнес "Модел търси богаташ".

Тя обаче има друго мнение по въпроса и твърди, че е затоплила неговите чаршафи без финансови помисли и "не харчи парите му на воля", както се спекулира.

"Прекалено много се харесвам, за да си причинявам да съм с някой заради кариера или професионални успехи. За да съм с някой, трябва да съм намерила в него нещо много специално. Не робувам на материалните придобивки, нещо повече - нямам отношение към тях. Ако някой ме кара да се усмихвам, смея и да се чувствам добре - аз стоя там", категорична е Тютюнджиева пред сп. "Блясък".

Тя споделя, че за кариерата разчита единствено на себе си и собствените си качества.

"Смятам,че в риалитито, в което участвах го доказах до голяма степен", обяснява Бориса.

Заварката между Андрей и Бориса стана по време на тв шоуто "Къртицата", в което девойката бе сред участниците.

Двамата обаче предпочитат да държат връзката си далеч от хорските погледи и да не пълнят булевардните рубрики.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Луд с Мотика

преди 8 години

Ку*ва

15

офф топик-дедо гошо

преди 8 години

Така е,много са.Въпросът е как ще ги "усвоиш".Дали ще възприемеш този модел на поведение,като нещо положително или ще му удариш "един гръб" и ще търсиш стойностните неща в живота,зависи само от теб.Всеки "навигира" еднолично живота си.По коя пътека ще поемеш е избор,не си поставен пред свършен факт.Ако имаш глава на раменете и не я използваш само за красота,този утвърден модел на поведение,ти се струва доста далечен.Самите ти приоритети са други и конструираш себе си,посредством тях.

14

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

БОРИСО, МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАКВА "ЛЮБОВНА" ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕШ СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, КАТО СЕ РАЗДЕЛИТЕ С АНДРЕЙЧО???ТЕ И ИВАН И ВИХРА МНОГО СЕ ОБИЧАХА, АМА СЛЕД РАЗДЯЛАТА ЦЯЛ СВЯТ ИМ ВИДЯ "КИРЛИВИТЕ РИЗИ"

fallback