Снимка: Личен архив

Лъчезарната и красива Гергана Капзамалова е позната на широката аудитория от риалити формата „Женени от пръв поглед“. Тя и телевизионният й съпруг се разделиха, но както се казва – всяко зло за добро!

Гери вече е щастливо обвързана с ММА боеца Деян Топалски. Двамата се запознават още преди време, но преоткриват любовта си наскоро.

Ето какво разказа тя специално за читателите на Az-jenata.bg:

Коя е Гергана във вашите собствени очи?

Трудно е човек сам да се определи, но със сигурност мога да заявя, че съм усмихната и безкрайно позитивна.

Какво е за Вас любовта като понятие, като усещане, като блян?

Любовта е най-святото чувство, което човек изпитва. И нямам предвид единствено любовта между партньорите, а обичта между хората. Надявам се все повече да осъзнаваме, че най-важните неща в живота са уважението, доверието, състраданието и искреността в отношенията помежду ни.

Неотдавна срещнахте любовта. Бихте ли ни разказали как се преоткрихте с Деян? Стана ясно, че се познавате отпреди. Какво Ви накара да го погледнете с други очи?

Понякога, за да намери верния път, човек трябва да премине през много криволичещи пътеки, да преосмисли поведението си и да оцени хора, които с отношението си показват, че са откровени и те приемат такъв, какъвто си. И както обичам да казвам – всичко се случва в точно определения момент.

Останалата част от интервюто може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase