Снимка: архив, Reuters
fallback

Телевизионният продуцент Чарли Ебърсол изпълняваше добре ролята на доведен баща на синовете на певицата Бритни Спиърс, но отказът му да я дари с още деца, е станал причина за раздялата им, съобщи Контактмюзик.

33-годишната Спиърс е решила да сложи край на 8-месечната си връзка с 32-годишния Ебърсол през юни, след като е разбрала, че възлюбеният й не е готов да й даде желаното по-голямо семейство, пише БТА.

"Началото на края за тях настъпи, когато Бритни каза на Чарли, че иска още деца. Двамата обаче се радват на успешни кариери и той й отвърна, че не знае дали за тях ще дойде подходящ момент да ги загърбят, за да станат родители. Бритни иска по-голямо семейство, но Чарли не е готов за подобно обвързване", разкрива за сп. "Лайф енд стайл" източник от обкръжението на певицата.

След раздялата си с Чарли Ебърсол Бритни Спиърс не губи надежда, че ще срещне Чаровния принц, готов да изпълни желанието й.

Певицата има две момчета, Шон Престън и Джейдън, съответно на девет и осем години, от брака си с танцьора Кевин Федърлайн, припомня изданието

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 8 години

Човекът не е искал да издържа още бъдещи деца на тази хамериканска звиздъ. Те тези се омъжват, правят 1-2 деца, развеждат се и живеят от издръжка после на бившите си мъже и така 3-4 пъти. пичът е на 32 и е богат. Може да си намери много по-младо и много по-хубаво гадже.

1

Луд с Мотика

преди 8 години

До Анонимен1Аз и без да ми дава правата ще й направя поне 2 :D

fallback