Снимка: архив Reuters

Почина 22-годишната Боби Кристина Браун, единствена дъщеря на известната поппевица и актриса Уитни Хюстън. Това предаде АП, цитирайки съобщение на семейството на Хюстън, качено на портала "Ентъртейнмънт онлайн".

Още по темата
Младата жена почина след шестмесечна битка за живота. Тя бе докарана в болница в Атланта, столицата на щата Джорджия, на 31 януари, след като бе намерена в безсъзнание с лицето надолу в пълна вана с вода в собствения й дом в предградие на града. Тя живееше там с Ник Гордън - мъжа, когото наричаше свой съпруг.

В полицейските отчети случаят се води като "удавяне".

Лекарите я поставиха в състояние на изкуствена кома, за да се опитат да спасят живота й. Оттогава досега тя остана на командно дишане.

Според Кристен Фостър, представител на семейството, Боби Кристина Браун е починала, заобиколена от близките си. "Тя най-накрая намери покой в ръцете на Бог. Искаме отново да благодарим на всички за огромната любов и подкрепа през последните няколко месеца", каза Фостър.

Боби Кристина е дъщеря на попдивата Уитни Хюстън и "ар енд би" певеца Боби Браун. Майка й почина на 48-годишна възраст през февруари 2012 г. при много сходни обстоятелства. Тя бе една от най-популярните попевици в САЩ през последните десетилетия.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase