Снимка: LOVE Style
fallback

Сексоложката Наталия Кобилкина признава в интервю за списание LOVE style, че иска да има три деца.

"Много вероятно е едно от тях да бъде осиновено. Имам вяра, че всичко идва в правилния момент. Така, че когато е писано, децата ще дойдат при мен и съпруга ми, с когото сме женени от 11 години", доверява Кобилкина.

Тя не крие, че с психоложката Маги, екс гадже на Слави Трифонов, освен, че работят заедно, са много близки приятелки.

"Обичам я като духовна сестра. Обичам и Слави и съм му много благодарна за помощта в правилния момент в моята кариера. И двете с Маги изпитваме огромна благодарност и уважение към този велик човек", казва още Наталия.

Сексоложката разкрива още, че от 14-годишна има ухажори и за нея мъжкото внимание е нещо съвсем естествено. Понякога тя си е позволявала да флиртува, а друг път реже свалячите. Случвало се е и да удря шамар на мъж. "Но това го правех като бях по-малка и по-дива", смее се Кобилкина.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 8 години

Не разбрахте ли че иска да и пръснат сливата

21

Граф Катъркин

преди 8 години

Децата ще се казват Марко и Камила, а малкото Пони. Вятъра гони с големото йони.

20

Burg

преди 8 години

Наталке, с тази млечна гърда и тяло създадено за грях веднага ти правя едно днес и едно утре.Дано не си обядвала- имам протеинов обяд за теб.Събрал съм и плажно масло със стягащ ефект.Ти само си донеси секси тялото и няколко памперса...Очаквам те.Адрес: с.Равда, къмпинг " Горещи нощи", бунгало 12, има една връзка стар чесън на вратата ( пази от мухи и др. болести).

fallback