Снимка: архив, Reuters
fallback

Британският принц Уилям намекна в интервю за в. "Телеграф", че е възможно семейството му да се сдобие и с трето дете. Сега херцогът и херцогинята на Кембридж имат две деца - принц Джордж и принцеса Шарлот. Интервюто с принца бе по повод първия му работен ден в хеликоптерната компания за спешна помощ на Източна Англия, пише БТА.

В интервюто принц Уилям изрази гордостта си от невероятните майчински умения на херцогинята на Кембридж Катрин. "Много се гордея с нея" - заяви вторият по ред наследник на британския трон. Принц Уилям нарече дъщеричката си "малка небесна радост". Той отбеляза, че възпитанието на две деца означава и по-голяма отговорност, особено когато Джордж е наблизо. "Той е малка маймунка" - каза принц Уилям за сина си.

Отговаряйки на въпроса за възможно попълнение в семейството, принц Уилям заяви: "Наскоро ни се роди второ дете. Никога не знаеш какво ще се случи в бъдеще."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

мдаа

преди 8 години

Прав е плешивеца,никога не знае кога някой ще припомпи женка му и ще му направи трети "престолонаследник":))))

13

Анонимен

преди 8 години

Пратете им малко от нашите ромуланци да им оправят генома. Ше им направят токова наследници, че държавата им ще има нужда от социални помощи.

12

Анонимен

преди 8 години

Тези освен правене на бебета други занимания имат ли?

fallback