Снимка: Булфото, ахрив

По повод появилата се в публичното пространство информация за Жана Бергендорф и нейното задържане в полицията, от "Вирджиния Рекърдс" - звукозаписната компания, която я представлява, изпратиха своята официална позиция по въпроса. 

"Вчера, вследствие на отправени към Жана Бергендорф заплахи от неин познат на територията на жилището, в което тя живее понастоящем, Жана сама е потърсила съдействието на полицията. 

Пристигналите служители на реда са спазили стриктно закона, при което както Жана, така и лицето, отправяло й заплахи са поканени в Първо районно управление за снемане на показания и изясняване на ситуацията.

Още по темата

Срещу Жана Бергендорф няма повдигнати обвинения, нито пък е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в редица медии. 

В момента Жана се чувства добре и се готви за участие в голям концерт в центъра на Бургас утре", написа компанията.

Припомняме ви, че вчера гласовитата певица бе задържана за 24 часа в Първо районно управление на МВР в София. Говореше се, че Жана е в обтегнати отношения със съпруга си Стефан, като в различни интервюта тя описваше съвместния им живот от много добър до пълен ад. Двамата спорят от години за попечителство над сина им. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase