Ким Кардашян; Снимка: Instagram
fallback

Звездите са се превърнали в такива и са добили своята популярност заради определен свой талант, независимо дали той е свързан с музиката, киното, спорта, модата или някоя друга област. Разбира се, напоследък има и много известни личности, които както се казва - „са известни само с факта, че са известни“.

Семейство Кардашиян е идеалният пример за подобна донякъде „изкуствена“ известност. Въпреки че милиони хора по света знаят кои са те и точно колко големи са задните форми на Ким. Самата тя е една от най-дразнещите звезди, които да си го кажем направо – не блестят с кой знае каква интелигентност.

Въпреки това понякога и тя успява да каже нещо, върху което си заслужава човек да се замисли. В случая ще цитираме съпругата на Кание Уест, която редовно е критикувана заради по-пищните си форми: „Ако не се чувствам уверена в тялото си, няма да седя вкъщи и да се самосъжалявам“.

Ким не е единствената звезда, която изненадва със свое прозрение. Ето и други примери:

Бритни Спиърс:
„Аз дори вече не обръщам внимание на глупостите. Отказах да се разстройвам за неща, които хората са ми направили преди много време“.

Парис Хилтън:
„Без значение как изглежда една жена, ако тя е уверена и има самочувствие, тя е секси“.

Майли Сайръс:
„Да бъдеш този, който си или този, който искаш да бъдеш, няма нищо общо с пола, сексуалността, типа тяло, расата или възрастта“.

Джъстин Бийбър:
„Хейтърите ще говорят това, което искат... но тяхната омраза никога не може да те спре да преследваш мечтите си“.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 8 години

Не можах да заспя тази нощ. Опитах всичко - алкохол, четох книга, гледах телевизияно съня не идваше защото си мислех само за Ким Кардашиян; какво прави напоследък,какво настроение има през деня, какъв цвят бельо носи.Липсата на тези съществени подробности ме убиваше и аз мислех само за Ким.По средата на нощта в някаква сляпа надежда аз отворих любимия сайт иооо чудо - Видях снимката на Ким (без никакъв фотошоп) и чудесните и мисли за живота.Сега мога да заспя спокоен. Лека нощ, Ким!

3

Анонимен

преди 8 години

Ако чакате да научите истини за живота от световноизвестни деградирали личности, значи наистина сте го закъсали.

2

bebok

преди 8 години

Po dobre da mylchat.

fallback