Снимка: splashnews.com
fallback

Известни или неизвестни, на повечето двойки им е трудно да си останат приятели след тежката раздяла. Но всички знаем, че времето лекува, а освен това добрите родители поставят интереса на децата си преди своя собствен.

Именно затова сред двойките знаменитости има много примери на екссъпрузи, които сложиха своята враждебност настрана в името на миналото и най-вече на своите деца.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин са пример за това. Те се разделиха преди две години, но продължават да ходят на почивки заедно и да празнуват всички семейни празници в тандем.

Миранда Кер и Орландо Блум пък си купиха къщи в съседство, за да не страда синът им Флин от тяхната раздяла.
Дори и сред отдавна разведените двойки като Деми Мур и Брус Уилис и Шон Пен и Мадона има такива, които си останаха близки приятели и след като любовта им си отиде.

Шон и Мадона (на снимката) бяха женени между 1985 и 1989 г., а бракът им беше меко казано бурен. Пен дори беше осъден на 60 дни затвор, заради присъда за домашно насилие над певицата.

Две декади след развода си Шон и Мадона стоплиха отношенията си и дори веднъж тя каза в интервю: „Шон винаги ще бъде любовта на живота ми.“

Вижте в галерията на Тialoto.bg кои са другите екссъпрузи, които си запазиха добрите отношения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback