Снимка: Енчо Найденов за сп. Elle
fallback

Ива Екимова е една от тези личности, които мигновено заразяват с лъчезарната си усмивка. Видяхме я за първи път преди повече от двадесет години в Супершоу "Невада", в което участва като едно от "Момичетата на късмета".

От този момент нататък, присъствието и е осезаемо, независимо дали я виждаме в светлината на телевизионен водещ, автор на рубрики в различни медии, PR експерт, университетски преподавател или родител за пример.

През 2002 година красавицата се сдобива с дъщеря – Дара и сключва официално брак с музикалния идол, познат като Дими. През 2008 година, животът поднася голямо изпитание на красавицата, тъй като тя губи своя съпруг.

Към настоящия момент, опора на успешната жена е новият ѝ приятел – Петрозар, с когото живеят заедно от години и неотдавна обявиха, че са сгодени.

Сама за себе си, Ива Екимова се определя като успяла жена и разкрива завесите над своя живот в специално интервю за Tialoto.bg:

Опиши се с няколко думи. Коя е Ива Екимова и какво не знаем за нея?

Ива Екимова е приятна за общуване, всеотдаен приятел и доверен събеседник. Мисля, че тези три факта за Ива Екимова са абсолютно непознати за хората, които не общуват ежедневно с нея.

Кои черти харесваш в себе си и кои са твоите недостатъци?

Харесвам целеустремеността си, но не харесвам това, че бързо се отегчавам. Харесвам всеотдайността си, но не ми допада инерцията, харесвам вярата си, но не одобрявам съмненията, които ме завладяват, когато се колебая кой е верният път.

Каква е Ива в любовта, работата и семейството?

В любовта всеотдайна, в работата неуморна, в семейството недостатъчно присъстваща.

Трудностите ли съставят характера на човек? На какво те научи животът?

И да, и не. Характерът е нещо, с което се раждаш, после надграждаш и накрая работи за теб. Животът е най-лошият учител. Свикваш с неща, за които не си готов, после му се сърдиш, а накрая разбираш, че малкото стъпки по пътеката са резултат от това, че Бог те е носил през цялото време! Но разбираш късно за това, а после ти е болно, че не си благодарил.

Каква е дефиницията за щастие? А за любов? Щастлива ли си?

Дефиницията за щастие е индивидуализъм. Всеки транскрибира щастието, благодарение на опита си и на собствените си рани. Любовта за мен е всеотдайност, напълно потапяне в другия, заслужил доверието и цялостта ти. Да!

Има ли нещо, за което съжаляваш?

Не! Дори грешките са урок. Една приятелка ми каза – умно е да си учиш уроците!

Останалата част от интервюто може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМило, ако това е антиподът на чалгаджийките, лошо ни чака! А теб те чака час за педикюр сега най-вероятно, няма да си пъхаш напуканите нокти в съседа на плажа в Китен в крайна сметка...

13

Коя???

преди 8 години

Бездарна, бездарна, бездарна... И жалка...мир на праха му на Дими, беше голям музикант, покрай него чухме за нея... Чухме и забравихме...

12

Анонимен

преди 8 години

Аз съм й фенка на Ива. Чувствителна и интелигентна дама. Нищо общо с чалгаджийки и плеймейтки. Антипод е просто.

fallback