Снимка: Vogue

Кара Делевин не се вписва в клишето за типичен модел. Тя е дива, необуздана, а и в ежедневието си често предпочита ниските обувки и спортния стайлинг. Тя е известна не само с успехите си на модния подиум, но и с бурния си любовен живот.

Именно за него британският модел говори в новия брой на американския "Vogue". В интервюто към фотосесията Кара за пръв път проговаря за любовните си отношения с певицата Сейнт Винсент, с която са заедно от началото на тази година.

С най-новата си поява за модната библия чаровницата промотира предстоящия си филм – "Paper Towns", в който има главна роля. Преди да видите кадрите от последната фотосесия на 22-годишната Кара Делевин обаче, прочетете няколко откровения на модела:

За връзката ѝ със Сейнт Винсент: "Мисля че това, че съм влюбена в приятелката ми до голяма степен е причината, заради която се чувствам толкова добре със самата себе си. А това, че тези думи излизат от устата ми, е истинско чудо".

За това, че я привличат жени: "Отне ми много време да приема идеята, докато не се влюбих в момиче за пръв път, когато бях на 20 години. Когато осъзнах какво се случва, трябваше да го приема".

За нейната сексуалност: "Имам еротични сънища само с мъже. Дори преди няколко нощи сънувах такъв. Ако някога намеря мъж, в който да се влюбя, аз ще искам да се омъжа за него и да имаме деца. И това ме плаши до смърт, защото мисля, че в мен има много лудост и аз винаги ще се притеснявам, че той ще си тръгне, когато ме опознае напълно".

За жените: "Те са това, което изцяло ме вдъхновява и също така жените са моето падение. Била съм наранявана единствено от жени, на първо място от моята майка".

В галерията на Тialoto.bg може да намерите снимките от новата фотосесия на Кара Делевин за американския "Vogue".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase