Снимка: YouTube
fallback

Безспорно най-известната роля на Арнолд Шварценегер е от филма "Терминатор". За да развълнува феновете си, или може би по-скоро да ги уплаши, актьорът отново влезе в ролята на терминатора и се превърна в собствената си восъчна фигура в музея на "Мадам Тюсо".

Нищо неподозиращите посетители спокойно прегръщат актьора и си правят снимки с него, мислейки го за обикновена восъчна кукла. Но изведнъж Арнолд "оживява". Ужасени и стреснати, но секунди по-късно искрено щастливи, феновете на актьора никога не ще забравят посещението си в музея в точно този ден.

Облечен точно като героя от филма, с кожени дрехи и авиаторски очила, превъплъщението на актьора по нищо не отстъпва от восъчната фигура на младия Терминатор. А гримьорите са се постарали достоверно да украсят лицето му, за да пресъздадат изгарянията от лютите му битки.

"Правя забавни неща от време на време, за да накарам хората да обърнат внимание на нещо много близко до сърцето ми. Това е суета, а проект за силата на извънучилищните програми в живота на децата, заради което още преди 25 години стартирах програмата "After School All Stars", споделя актьорът пред „Дейли мейл“.

"В 70% от семействата двамата родители работят, а на децата им липсва внимание след училище. А те се нуждаят от него“, казва още Шварценегер.

Основана през 1992 година програмата подпомага финансово младежи от цяла Америка. По време на заниманията си, през лятото и след училище децата има академични и спортни състезания, забавни игри и куп емоции. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

терминатор 1/2 матрицата и интерстелар.. това е другото е боза

11

Луд с Мотика

преди 8 години

хаххаха как каза на оня в камионетката GET OUT и стои такъв сериозен и човека отвори вратата и посегна да слиза хаххаххаха дали не се стресна яко хаххаха

10

istinata

преди 8 години

Terminator.dumata e dostatuchna

fallback