Снимка: Facebook
fallback
Актьорът Дейвид Хаселхоф (62) призна, че е неудържим в леглото и често изтощавал младата си половинка Хейли Робъртс (33).
 
Звездата от "Спасители на плажа" дори се похвали, че тя не спирала да го пита как може да има толкова силен сексуален апетит всеки ден.
 
"Дали се нуждая от Виагра? Не! По-скоро ми трябва хапче антивиагра, защото Хейли постоянно ме пита: "Какво се случва, че искаш да го правим всеки ден?", каза Дейвид пред Daily Mirror.
 
Въпреки силната химия и любов между двамата Хаселхоф наскоро обясни, че не бърза да се жени, защото не смятал, че ще остарее с Робъртс.
 
"Причината все още да не сме се оженили е, че аз не вярвам, че това е перфектната връзка. Толкова я обичам, че понякога ми иде да ѝ кажа: "Отиди и намери някой на твоята възраст и си живей живота. Но не го правя, защото е жестоко и ще ми трябват години, за да я преживея", добави актьорът.
 
Дейвид и Хейли се запознаха през 2011 г., когато той бе ментор в риалитито "Великобритания търси талант". Тогава младата жена му поискала автограф, а той го разменил за номера ѝ. Няколко дни по-късно двамата излезли на първата си среща и оттогава са заедно.
 
Още любопитни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

75

преди 8 години

И в България имаме такъв.Бизнесмен с очила и леко прошарен.Хората които го познават го наричат Ицо двете виагри.

18

Спасител от плажа

преди 8 години

Още на времето когато се снимаха с Памела Андерсън в ,,Спасители на Плажа'' имаше некви проблеми със самолета,нещо с ,,запалването на двигателите'' та не можеше да го вдига. Ама сега сигурно е така както казва.Щом вестниците го пишат значи трябва да е така,без значение че не е.

17

Анонимен

преди 8 години

Тоя изтощава жените щото си играят на криеница цяла нощ

fallback