Снимка: Reuters, архив
fallback

Скандалната поп звезда Майли Сайръс и водещият на късно шоу Анди Коен бяха почетени на шестата годишна гала вечер на АМФАР в Ню Йорк за приноса им в борбата срещу СПИН, пише БТА, позовавайки се на информация от Асошиейтед прес

22-годишната Сайръс открито поддържа каузите на гей общността и не крие, че е имала връзки както с мъже, така и с жени. Анди Коен е първият водещ на късно ток шоу, заявил открито хомосексуалната си ориентация.

"Забавно е да бъда в компанията на Майли Сайръс. Имената ни никога не са споменавани в едно и също изречение, така че тази вечер се чувствам наистина почетен. Тя е оригинална, истински боец и говори открито пред цяло едно ново поколение", сподели 47-годишният Коен.

Похвалите си за Майли Сайръс не спести и моделът Андрея Пеич, роден Андрей Пеич, който миналата година се подложи на операция за смяна на пола. "Тя е искрена, неприкрита и използва известността си по позитивен начин и за промени. Не мисля, че много знаменитости го правят", сподели Пеич.

Гала вечерта на АМФАР - американската фондация за борба със СПИН, включваше модно дефиле, връчване на награди и изпълнение на Мери Джей Блайдж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Буаааахахахаа

преди 8 години

На снимката , въпросната Мали Сарус казва : "Снощи , ееееей такъв го ядох"

fallback