Снимка: Лилия Йотова за сп. Story
fallback

Мис България 2005 Росица Иванова е една от малкото, които са печелили короната и са получили одобрение и на жури, и на публика. Оглавява класации за най-красиви и желани жени и след победата си не излиза от светските хроники.

Къса с ученическата любов, следва краткотрайна връзка с футболния мениджър Георги Градев, а после попада в обятията на гръцкия бизнесмен и собственик на верига пицарии Лукас Бекяри.

Когато се разделя с Бекяри, избухва друга бомба, чийто фитил не може да изгаси дори и нейното мълчание – била любовница на бившия финансов министър Милен Велчев и дори била използвана като източник на конфиденциална политическа и икономическа информация по време на двегодишната им връзка. От въпросните тайни всъщност се бил възползвал Бекяри, но и други, останали неназовани, а информацията представлявала интерес за южната ни съседка, припомня сп. "Story". И финансистът, и Роси Иванова, още тогава отричат плъзналите слухове за връзка помежду им.

Следват нови слухове за проблеми с наркотици, връзки с известни мъже, но Роси Иванова избра друг път - далеч от прожекторите. За да се завърне на сцената преди няколко седмици, когато се появи на организирания от Евгени Минчев Руски бал.

"Отдавна съм спряла да обръщам внимание на фалшивите коментари за себе си, защото не ме засягат лично, когато имам доверието и обичта на близките си. Радвам се на прекрасно здраве и считам, че с житейския си опит съм си изградила ясна себеоценка и съм се научила да ценя свободното си време и да се грижа добре за себе си", категорична е Роси в първото си от години интервю пред сп. "Story".

Разкрива, че в момента изявите й са свързани с модния подиум. Разочарована е от липсата на морални ценности в съвременното общество, но допълва, че нищо не може да я изкара от релси.

Твърди, че в момента няма мъж до себе си, а и на този етап не била готова да създаде семейство. И тя като всеки човек е била наранявана.

"Лесно прощавам на хората, които съм допуснала до себе си, но трудно забравям. Вярвам, че с времето човек може да се промени, стига да го пожелае", вярва Роси.

Продължава да се вълнува от конкурса "Мис България" и смята, че в България има много красиви и достойни жени.

"Вероятно поради множеството конкурси, които се провеждат и критичното отношение на широката аудитория, която предварително има своите идеализирани очаквания, се пораждат различни съмнения и коментари, които уронват престижа на титлата Мис България. Против съм да се слагат всички победителки под общ знаменател. Всяко момиче има своя индивидуална красота и личностни качества", казва тя.

А каква е нейната тайна да поддържа красотата си?

"Дискретна съм в суетата си и постоянна в грижите за външния си вид. Не съм привърженичка на драстичните диети, но избягвам консумацията на животински продукти, тестени храни и употребата на алкохол. Всеки ден спортувам, ходя два пъти седмично на сауна, веднъж на йога и обожавам разходките сред природата", разкрива рецептата си Мис България 2005.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

абе не е чак такаква красавица че да ви текат така лигите. за Теди Бургазлиева съм съгласен. ама тази не е кои знае какво. а за наркотиците не напално вазможно. всеки втори с малко повече пари друса като скасан.

12

Анонимен

преди 8 години

Елитна ...трошачка !

11

до 10

преди 8 години

ти никога няма си '' играеш '' с нея ,нито можеш да я издържаш -какво се косиш .Както богаташите имат ферарита ,мерцедеси и други луксозни неща ,така се занимават с най красивите мацки -стандарт на живот ,кво да направиш ?:)))

fallback