Снимка: Reuters, архив
fallback

Ким Кардашиян е бременна с второто си дете. Съпругата на Кание Уест съобщи новината във вчерашния епизод на предаването си, пише "Дейли мейл".

Развълнуваната риалити звезда показа клип, в който съобщава на сестра си Клои вестта. "Направих си кръвен тест. Бременна съм!", бяха думите на Кардашиян.

Все още не е ясно кога ще се появи новият наследник на семейство Кардашиян. Майката на Ким Дженър поздрави дъщеря си за дългоочакваната бременност. Говори се, че 37-годишният Кание също е много ентусиазиран от новината, че отново ще става баща.

Ким роди първото си дете на 15 юни 2013-та, а тя и Кание сключиха брак година по-късно. Селфи кралицата открито разказваше за проблемите със своето забременяване и споделяше, че с Кание правят всичко възможно да имат второ дете. Преди време риалити звездата сподели, че се чувства "уморена", след като се подложила на процедура инвитро.

"Оплаквах се толкова много за това колко мразя да бъда бременна и никога не съм си мислела, че ще се моля отново да забременея“, разкри Ким през април.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ksarax

преди 8 години

Местя

27

Анонимен

преди 8 години

Ох, леле! Разплаках се от умиление при тая новина! Разчуствах се заедно с целия свят. Това е новината на хилядолетието!!!

26

РазвАлнувАх се

преди 8 години

Толкова се разчувствах , че се изпуснах от вълнение.

fallback