Снимка: Личен архив
fallback

Страхил Иванов е човекът, който бихте искали да бъде до вас в момента, в който осъзнаете, че имате нужда от промяна.

Професионалните му съвети за фитнес програми и консултациите по хранене буквално сбъдват мечти на хиляди хора в България, помагайки им да трансформират тялото си и наистина да преоткрият себе си.

Щастието от начина, по който изглеждате след индивидуалните програми, дава възможност да се наслаждавате на живота, който в действителност заслужавате.

Той стои и зад проекта FITBG.NET – мястото, на което можете да откриете цялата информация по темите за здраве, фитнес и храна без излишни увъртания – точно и ясно.

Защото мечтите наистина се сбъдват!

Интересното е, че самият Страхил е минал по пътя, по който вървят неговите клиенти. От момче, което желае да отслабне и да влезе във форма до истински мъж, превърнал се в професионалист.

За мотивацията, за успехите и клиентите – четете тук:

Кой е Страхил Иванов и какво трябва да знаем за него?
Ще отговоря кратко. Аз съм един човек, който имаше мечта и тази мечта стана реалност. През цялото си детство съм искал да изглеждам добре и да постигна нещо значимо в живота. Радвам се, че трябваше да се изправя пред тези трудности, за да мога да изградя характера си и да стигна дотук!

Как се насочи да работиш точно в тази сфера? Как започна всичко?
Всички знаем, че всяко начало е трудно, много трудно. Първо започнах с тренировките и храненето и исках да подобря начина си на живот. Исках просто да изглеждам добре. Това ме мотивираше и ми даваше сила да продължавам. Не след дълго реших да създам и моя сайт FITBG.NET и страницата ми във Facebook – „Фитнес програми и диети“. Ден след ден пишех статии с цел да помогна на хората да имат практична и достъпна информация от човек, който вече се е преборил с техните проблеми. Така минаха около 4 години и сега всички виждаме докъде се е популяризирал сайта и страницата. Днес сайтът прави около 20 000-30 000 посещения от цял свят, а фен страницата ми наброява около 250 000 души. Има доста интересни неща, които съм замислил, но ще ги видите във времето. :)

Фитнесът и правилните хранителни режими начин на живот ли са или хоби?
Болестта на 21 век е заседналият начин на живот и вредната храна. Ако се огледате наоколо, всеки бърза и никой не се замисля. Спортът и правилното хранене са необходимост за по-добър живот. Не трябва просто да гледаме да свалим едни 10-15 килограма, а да подобрим цялостния си жизнен тонус. За мен това е начин на живот!
Важно нещо ли е фитнес и хранителната култура и доколко хората в България имат такава?
Храненето и фитнесът са наистина важни, но от значение е и дали знаем какво правим с тялото си. В днешно време се стига до всякакви крайности, които не са полезни. Виждам как малки деца посягат към стероиди, което много ме разочарова. Това подражаване и копиране е доста вредна черта на човека. Нека не губим своята индивидуалност! Моят съвет към всички фитнес ентусиасти е да слушат тялото си и да обмислят внимателно всяко свое решение!

Цялото интервю можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 години

Абе затлъстели дебели *** я си яжте суджуците и си пийте бирата и ракията и се чешете по дебелите космати шкембета и не се занимавайте с спорт като не искате.а дали може да сметне колко е 6*8 важно ли е в фитнесите има хора с по две висши а вие сте едни закотавели ***

6

Storm

преди 8 години

Химията не е като Физиката...

5

булгар

преди 8 години

Лазар Ангелов е по як :)

fallback