Снимка: LOVE style
fallback

Певецът на годината Фики признава в откровено интервю за списание LOVE style, че колегата му Галин не му е конкуренция.

"Всеки има уши, чува и да си преценява сам дали той може да пее. Галин има фенове, които го харесват, явно като модел. Може би е избрал грешната професия. Но след като си има почитатели, да продължава", казва Фики.

Той разкрива, че под душа с Николета Лозанова в новия му клип "Секс за ден" е било много приятно.

"Мисля, че ни беше хубаво и на двамата с Николета. То си личи и от самия кадър. Невероятно е усещането, когато си до такава красива жена", разкрива младият певец.

Той споделя, че би искал да има гадже като нея. "Тя е много добро момиче. По време на снимките на клипа имах възможност да я опозная и смятам, че е страхотна".

За отношенията си с колежката Преслава изпълнителят споделя, че са си разменяли приятелски целувки и са се гушкали, защото са близки приятели. "Няма любовна история между нас. Засега. Но не се знае какво ще се случи след време".

Той всява яснота и относно прословутия бой между него и бившия приятел на Преслава – Георги Станоев – Бирмата.

"Hиe ce зaбaвлявaxмe, a Биpмaтa изcĸoчи c oxpaнaтa cи. Гapдoвeтe нa зaвeдeниeтo гo cпpяxa, a мeн мoитe пpиятeли мe изĸapaxa нaвън. Дo бoй нe ce cтигнa. Иcтинaтa e, чe c нeгo ce пoзнaвaмe и e гoтин пич, нo явнo oнaзи вeчep бeше пpeĸaлил c няĸoи нeщa", разкрива изпълнителят.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

дскщ

преди 8 години

Дали майка му на Фикрет ще му разреши да си вземе за жена *** като Николета? Едва ли! Николета вече е бита карта! Щом и неможещия да върже 2 думи Валери я изрита!

79

анализ

преди 8 години

Изпипал си е тялото с тренировки и епилация, защото много иска всички жени да се побъркват от екстаз като го видят, а мъжете да вдигат кръвно от злоба.Само че се притеснява, да не би нещо точно в този момент на съзерцание към него, да го издъни. Защото много го напъва физиологичната нужда и за това леко се е привел и стегнал за да стиска. Блуждаещия поглед е израз на вътрешния глас "не сега, не сега. Ще стоя до тази скала далеч от другите за да не се види ако се изпусна и да не усетят миризмата

78

Анонимен

преди 8 години

Питам се , за какво ти е жена с тази химия която гълташ. Освен да си купиш файтон.

fallback