Снимка; popsugar.com

Преди няколко дни в интервю Джордж Клуни потвърди новината, че до края на лятото ще се премести да живее във Великобритания и по-точно в село Сонинг.

Холивудският актьор и жена му Амал си купиха имение в английска провинция миналата година за сумата от 12 милиона щатски долара.

37-годишната Амал, която е влиятелен адвокат и активист, е от ливански произход, но е родена в Лондон. Именно тя е накарала Клуни да купи имението на Острова, което се намира на 40 километра южно от британската столица, но е с изглед към река Темза.

Всъщност имотът от 5.5 акра е разположен на частен остров в самата река.

Къщата е от 17 век. В 900 кв. м пространство влизат 10 спални, фитнес зала и няколко дневни.

Бивш собственик на имота е финансистът Омар Байоми. Предполага се, че Джордж може и да има проблем с живота в английската провинция, като се има предвид, че досега живееше на места с по-топъл климат. Той има къща на езерото Комо в Италия, вила в Мексико и имение в Лос Анджелис.

Въпреки това в интервюто за USA Today Клуни каза, че няма търпение да заживее далеч от шума и суетата на Холивуд.

Той обясни: ''Там е много по-различно. Местните хора са много гостоприемни към нас. Има един единствен пъб в селото, до който се стига пеша през гробището. Направо фантастично!''

Освен това звездата сподели, че вече е заредил селската кръчма със своето собствено питие - текилата Casamigos.

Той каза: ''Когато отидох за първи път там, видях, че предлагат всички видове бири, но не и моята текила, затова вече ги зареждам редовно."

Вижте снимки на красивото имение на актьора и юристката в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase