Снимка; splashnews.com
fallback

Джим Кери се появи за първи път публично с много по-младата си приятелка Катриона Уайт. Холивудският комик е на 53 години, а новата жена в живота му е на 28. Според слуховете Катриона е от Ирландия, гримьорка е по професия, като живее и работи в Ню Йорк.

Жълтите медии твърдят, че Джим познава красавицата от края на 2012 г., но тогава двамата са имали само кратък флирт, който не е прераснал в сериозна връзка, въпреки желанието на актьора.

Интересното е случая е, че Катриона е на същата възраст като дъщерята на Кери, която пък преди пет години го направи дядо.

Джим е бил женен два пъти. През 1987 г. той се ожени за сервитьорката Мелиса Уомър, с която живее осем години и която ражда единственото му дете - Джейн Ерин Кери.

Една година след раздялата с първата си жена, през 1995 г., Джим се жени за актрисата Лорън Холи, в която се влюбва на снимачната площадка на комедията "От глупав по-глупав". Бракът им продължава по-малко от една година.

Освен това той е имал връзки с актрисите Дженюъри Джоунс, Рене Зелуегър и Джени Маккарти.

Още заездни новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 9 години

заслужава си дрехи,глезотийки,екскурзии -все пак дава да я пипа възрастен мъж .Никой не го кара Джим Кери да се охарчва /явно е зает и затова няма нови хубави филми с него :))

24

Анонимен

преди 9 години

До Криводол Зюда пичовете ще обясняват как външността на жената няма значение за любовта :)) а се интересуват от характера само.Мъжът трябва да има 1. хубава външност или 2 .пари .ако има едното или и двете заедно -може да си избира която си иска жена.Останалите ,особено стари мъже без пари -да не се хабят да заговарят жени /освен свои връстнички :)life sucks ,man :)))

23

Анонимен

преди 9 години

на един познат баща му /на 55 години / се разведе с жена си /защото била на 52 г/ и се ожени за 24год.манекенка .Ама след 2 години се разведе ,защото разбрал ,че мацката си има 24год. модел за любовник:))) и при развода -загуби много пари .Та не го съжалявам 55 годишния пич- явно е търсил нещо младо за купуване и си е платил за ''ползването''Кой млад/млада на 25 иска дъртак/дърта в 50 те им години ?:)Който планира да си купува млади гаджета -трябва отрано да събира пари ,дъртото е дърто ...

fallback