Джордж Клуни; Снимка: Getty Images
fallback

Джордж Клуни може най-накрая да се отказа от ергенския живот, но това съвсем не означава, че е готов да стане баща. Или поне не все още.

54-годишната холивудска звезда разкри, че създаването на наследници не е приоритет за него и съпругата му Амал Клуни.

В интервю за CBS Джордж сподели: "Аз наистина не мисля за това. Искам да кажа, мислил съм по темата, но това не стои на предна позиция в плановете ми".

Въпреки това актьорът не отрича, че въпросът за бебе е повдиган многократно. "Напоследък много пъти са ме питали за деца, защото се ожених и защото напоследък правя филми с деца в тях", разкрива звездата.

Клуни обаче признава, че е щастлив да акцентира най-вече върху семейните си отношения с Амал. Все пак темата за децата не е толкова далечна за актьора, който споделя, че има племенник и племенница, с които е много близък.

В момента Джордж е зает с промотирането на новия си филм "Утреландия".

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 8 години

Спокойно Джордж, не бързай, поживей си малко, докато станеш на 70-80 има още време.

15

онбашията

преди 8 години

бунак, за какво му е постоянна женска ако не за разплод? тва любов ала бала е за голобради онанисчета, възрастен мъж не е редно да изпитва такива неща.

14

zorro

преди 8 години

човеко е обратен колкото го искате а арапкинята му е параванче и мостче за навлизането в политиката. новият рейгън. обонго и той бие у лево и му личи от 7000 км.

fallback